Depilator electric cu ceară Veet Easy Wax, instructiuni, pret si pareri

Veet Easy Wax, pentru o depilare demna de saloanele profesionale de cosmetica
Formulată cu aceleaşi ingrediente ca şi ceara utilizată în saloanele de cosmetică, ceara de unică folosinţă Veet Easy Wax garantează îndepărtarea firului de păr foarte scurt, chiar de la rădăcină. Având în componenţa sa ceară naturală potrivită pentru toate tipurile de piele inclusiv pentru cea sensibilă, Veet Easy Wax lasă pielea vizibil mai fină şi catifelată până la 4 săptămâni. După o utilizare regulată, firele de păr vor fi tot mai fine şi mai rare.
Depilatorul Electric funcţionează cu 2 tipuri de rezerve, una pentru depilarea picioarelor şi a corpului (rezerva din pachet) şi o a doua special concepută pentru depilarea zonelor sensibile precum axila şi linia bikinilor.
Instructiuni de folosire:
1. Inserează rezerva în dispozitivul de încălzire.
2. Conectează dispozitivul la priză. După minim 20 de minute (maxim 30 minute) ceara va atinge temperatura ideală pentru efectuarea depilării.
3. Aplică ceara cu ajutorul roll-on-ului în direcţia de creştere a părului.
4. Aplică banda depilatoare peste stratul de ceară. Netezeşte uşor în direcţia creşterii firului de păr.
5. Ţine pielea strâns. Apucă capătul benzii depilatoare şi trage rapid înapoi, în direcţia opusă creşterii firului de păr. Foloseşte banda depilatoare de mai multe ori în cadrul aceleiaşi sesiuni.
6. După încheierea depilării, îndepărtează orice urmă de ceară cu serveţelul Perfect Finish.
Pret: 50 Lei

0 comments: